Home Wonen Maak een verpletterende indruk met jouw deurklink

Maak een verpletterende indruk met jouw deurklink

by Willemijn
0 comment
Maak een verpletterende indruk met jouw deurklink

De deurklink is meer dan alleen een functioneel object waarmee je deuren kunt openen en sluiten. Het is een stijlobject dat de uitstraling van jouw in- en exterieur kan maken of breken. Én het is jouw visitekaartje aan de buitenwereld, want bijna iedereen die jouw leefomgeving binnenstapt komt als eerste met jouw deurklinken in aanraking. Ze geven jou daarom de kans om een verpletterende (eerste) indruk te maken. Of je nu houdt van modern, klassiek of iets daar tussenin: voor iedere stijl is er een passende deurklink te vinden. We laten je daarom graag een aantal voorbeelden zien.

Antieke deurklinken

Eigenlijk zijn ze nooit weggeweest, maar sinds de opkomst van de vintage stijl is de antieke deurklink ook bij de wat jongere generatie helemaal ‘booming’. Dit type deurklink past perfect bij een interieur met elegante of doorleefde meubels en authentieke snuisterijen. Ook is de antieke deurklink fantastisch op zijn plek op landelijke (binnen)deuren. Door de sierlijke vormen en warme finishes zoals brons, antiek nikkel en roest krijgt zo’n deur een stoer, doorleefd karakter. Zeker als je de deur voorziet van een sprekende kleur. Hierdoor creëer je niet alleen iets gezelligs, maar ook iets unieks.

Antieke deurklinken

Moderne deurklinken

De moderne deurklinken is nog altijd razend populair. Het strakke design in combinatie met het gebruiksgemak, zorgt ervoor dat deze deurklink in veel ruimtes is terug te zien. Wat kenmerkend is voor deze deurklink is de ruimte die dit deurbeslag biedt om te experimenteren op het gebied van contrast en esthetiek. Of jouw interieur nu een minimalistisch, strak of industrieel karakter heeft: met de moderne deurklink geef je een geheel eigen draai aan jouw leefomgeving. De klinken met uitdagende vormen en gepolijste finishes maken van jouw interieur iets eigentijds en kunstzinnigs, terwijl de minimalistische modellen juist zorgen voor subtiliteit en elegantie. 

Kleurrijke deurklinken

Nu kun je jouw deurklinken niet alleen uitzoeken op stijl, maar ook op kleur. Kleurrijke deurklinken passen zowel in moderne als klassieke interieurs. Het ligt er helemaal aan hoe bont je het qua kleuren wilt maken. Harde, felle kleuren passen beter in een strakke omgeving, terwijl in leefomgevingen met een klassieke, landelijke of industriële stijl de wat subtielere kleuren beter tot hun recht komen. Een voorbeeld van deurbeslag met zachte, warme kleuren zijn de deurklinken in de Anastasius collectie. Deze deurklinken hebben een finish in de kleuren: champagne, mocca blend, bronze blend en dark blend en zorgen hiermee voor een stijlvolle en elegante uitstraling.

Kleurrijke deurklinken
Zwarte deurklinken

Zwarte deurklinken

Wanneer je moeite hebt met het uitzoeken van passende deurklinken, weet dan dat je met zwarte klinken altijd goed zit. Of het nu gaat om moderne of klassieke deurkrukken; zwart deurbeslag past moeiteloos in ieder interieur. Zwart is daarmee niet voor niets een tijdloze trend. Zo kun je met een zwarte deurklink een spannend contrast aanbrengen, door deze op een witte deur te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat jouw deur een echte blikvanger wordt. Je kunt er ook voor kiezen om juist rust en harmonie te creëren door zwarte deurklinken te gebruiken in ruimtes met donkere kleuren. Wat je ook doet, met een zwarte deurklink krijgt ieder interieur een stijlvolle, elegante uitstraling. En een bijkomend voordeel van zwart deurbeslag: het is heel eenvoudig schoon en netjes te houden. 

Deurklinken online kopen?

Deurklinken zijn belangrijk stylingselementen en kunnen de uitstraling van jouw in- en exterieur maken of breken. Hiermee is de deurklink zoveel meer dan alleen een functioneel object, waarmee je jouw deuren kunt bedienen. Het is jouw visitekaartje naar de buitenwereld. De juiste deurklink zegt iets over jouw persoonlijkheid en maakt indruk op de mensen die jouw leefomgeving binnenstappen. Dus, ga je deurklinken online kopen? Zoek dan deurklinken uit die bij jou passen. Op deze manier bezorg je jezelf en anderen dat wow-gevoel, iedere keer dat je jouw deuren opent of sluit.

You may also like

Uitgelicht

Over ons

Of je nu op zoek bent naar je droomhuis, je woning wilt verkopen of gewoon wat advies nodig hebt, wij staan klaar om je te ondersteunen

Recente berichten

@2022 u2013 All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign.