Home Wonen Zonwering: bescherming en comfort in stijl

Zonwering: bescherming en comfort in stijl

by Willemijn
0 comment
Zonwering: bescherming en comfort in stijl

De zomers in Nederland worden steeds warmer en zonniger, dus de vraag naar hoogwaardige zonweringsystemen stijgt mee. Ventana Zonwering heeft zich gepositioneerd als de ultieme partner voor zonwering oplossingen die stijlvol, functioneel en duurzaam zijn. Met jarenlange ervaring en passie voor het vak heeft dit bedrijf een sterke reputatie opgebouwd binnen de branche. Ventana Zonwering is de specialist van IJsselstein, maar ook dé winkel voor zonwering in Houten en zonwering in Nieuwegein . In dit artikel lees je alles over wat dit bedrijf te bieden heeft.

Het verhaal achter Ventana Zonwering 

Na heel wat jaren ervaring te hebben opgedaan in de interieur- en zonweringsbranche besloot Alex Tersteeg een eigen bedrijf te beginnen in IJsselstein. De gedachte achter dit bedrijf was om net dat beetje meer te bieden. Meer gerichte service, meedenken met de wensen van de klant en een hoge mate van flexibiliteit. 23 maart 2011 openden de deuren van de showroom zich, startend met twee medewerkers. Inmiddels zijn ze ruim 10 jaar verder en is het team flink gegroeid. Tot op heden staat het team dagelijks klaar om te helpen met het maken van de juiste keuzes op het gebied van zonwering en interieur.

Ook als bedrijf of instelling is het mogelijk om geholpen te worden door Ventana Zonwering. Met zowel hun buitenzonwering als raamdecoratie hebben zij al menig zorginstelling, horecagelegenheid en winkel voorzien van de best passende oplossing. 

De uitgebreide zonweringsopties 

Ventana Zonwering begrijpt dat elk project unieke behoeften heeft en daarom bieden ze een uitgebreide selectie zonwering oplossingen die aan verschillende kenmerken voldoen. 

  • Rolluiken: Bescherming, isolatie en veiligheid staan centraal bij de rolluiken van Ventana Zonwering. Niet alleen bieden deze rolluiken bescherming tegen fel zonlicht, maar ook tegen inbraak. Daarnaast verlagen ze de drempel tot inbraak en geluidsoverlast.
  • Zonneschermen: Dit is een ideale zonweringsoptie voor terrassen en ramen. Ze creëren schaduwrijke buitenruimtes en verminderen de behoefte aan airconditioning binnen. Dit kan leiden tot energiebesparing en dit draagt bij aan duurzaamheid.
  • Screens: Ook screens zijn een populaire vorm van zonwering. Ze bieden de nodige bescherming tegen de zon en warmte en houden tegelijkertijd het zicht naar buiten intact.
  • Overkapping met lamellen: Dit is de perfecte toevoeging aan een buitenruimte. De lamellen van de overkapping kunnen naar wens worden aangepast, waardoor de controle over de hoeveelheid zonlicht en schaduw in eigen handen ligt. Open de lamellen op zonnige dagen voor een verfrissende bries en sluit ze op hele warme dagen om de hitte te verminderen.
  • Binnenzonwering: Ventana Zonwering biedt ook een assortiment binnenzonwering opties zoals duettes, paneelgordijnen, jaloezieën en  rolgordijnen. 

Professioneel in advies en service 

Bent u op zoek naar hét bedrijf voor zonwering in Houten en zonwering in Nieuwegein? Dan bent u bij Ventana Zonwering dus aan het juiste adres. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke installatie werkt het team nauw samen met de klanten om hun specifieke behoeften en wensen te begrijpen. Elk type zonwering wordt vervaardigd met hoogwaardige materialen. Het bedrijf heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn voor zonweringssystemen die comfort en bescherming bieden aan zowel de particuliere als zakelijke klanten. 

You may also like

Uitgelicht

Over ons

Of je nu op zoek bent naar je droomhuis, je woning wilt verkopen of gewoon wat advies nodig hebt, wij staan klaar om je te ondersteunen

Recente berichten

@2022 u2013 All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign.